True
Voertuig.TV - TV kijken via internet, de beste Auto programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

09-02-2024
Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Roda JC - FC Dordrecht

24m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 9 februari.





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Telstar - Helmond Sport

21m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 9 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting De GraafschaP - Willem II

18m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 9 februari.



Het Laatste Woord
Het Laatste Woord: Afl. 3

Oud-premier Dries van Agt is op 93-jarige leeftijd overleden. In 2015 sprak Jeroen Pauw uitgebreid met hem. Afspraak daarbij was dat het interview pas zou worden uitgezonden na zijn overlijden. Dries van Agt vertelt openhartig over zijn leven en de grote politieke kwesties die op zijn pad kwamen: de emoties rond de vrijlating van de Drie van Breda, de Molukse acties, de kroningsrellen in 1980 en zijn relatie met toenmalig koningin Beatrix. Over Joop den Uyl praat hij in warme woorden. Een opvallende ontwikkeling is hoe hij zich ging verhouden tot de 'kwestie Palestina'. Hij vertelt ook over zijn 'meisje' Eugenie en de liefde voor zijn gezin.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting NAC Breda - FC Eindhoven

19m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 9 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong PSV - FC Emmen

18m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 9 februari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting RKC - N.E.C. Nijmegen

19m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op vrijdag 9 februari.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 40 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 februari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Henri Bontenbal, Sybrand Buma, Jan Terlouw, Frits Wester, Ed Nijpels, Vincent Mentzel en Maurice de Hond over het overlijden van Dries van Agt.



Jan Janszoon, Piraat van de wereld
Jan Janszoon, Piraat van de wereld: Afl. 1

In 1573 wordt Haarlem, geboortestad van Jan Janszoon, door de Spanjaarden verwoest. Het is hier waar zijn afkeer van de katholieke Spanjaarden begint. Als kaper heeft hij het gemunt op Spaanse schepen, maar na een bestand met de Spanjaarden verliest hij zijn werk, raakt hij verzeild in Noord-Afrika en wordt hij piraat. Hij overvalt Nederlandse schepen en verkoopt christenslaven op de slavenmarkt van Algiers. Hij bekeert zich tot de islam en neemt een nieuwe naam aan: Mourad Raïs. Verteller Abelkader Benali is al lang gefascineerd door Jan Janszoon: 'Ik kwam met mijn vader en moeder vanuit Marokko naar Nederland, hij nam de omgekeerde route'.





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 20 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 februari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 2

Johan en Janneke zijn samen op huizenjacht in Spanje, want over drie maanden willen ze al gaan emigreren! Met één huis is het liefde op het eerste gezicht en dat moet natuurlijk gedeeld worden met het thuisfront. Zal dit het nieuwe 'casa de Jelies' worden? Voor Julia, Anne en Olav Kraan is het moment aangebroken om afscheid te nemen op school, maar veel tijd om daar bij stil te staan is er niet. Het hele gezin vertrekt daarna namelijk voor drie dagen naar Luxemburg want er moet geklust worden op de camping. De kinderen zien dan bovendien voor het eerst hun nieuwe huis én er staat een belangrijke schooltest op het programma.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Oud-CDA-premier Dries van Agt is overleden. Een terugblik op zijn leven. * Krapte aan burgemeesters. In verschillende gemeenten blijkt het een uitdaging om genoeg geschikte kandidaten voor openstaande burgemeestersvacatures te vinden. * Wie kan er namens Palestijnen onderhandelen? Vroeg of laat komt er een moment dat de oorlog in Gaza is afgelopen. De grote vraag is wat er dan met Gaza gebeurt en hoe er duurzame vrede kan worden bereikt. * Boren naar magma. Kan magma, de hete vloeistof in een vulkaan, een bron worden van schone energie? Nieuwsuur ging naar IJsland want daar denken ze dat het kan.





De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 1

Theaterjournalist Jacques d' Ancona werd in de jaren 80 bekend door zijn rol als kritisch, maar rechtvaardig jurylid van de Soundmixshow. Lange tijd had Jacques een laag zelfbeeld. Dit beeld veranderde toen hij op zijn 18e scheidsrechter werd, een functie waar je overwicht voor moet hebben. Op zijn 30e erkende hij op mannen te vallen. Hij kon toen voor het eerst zichzelf zijn. Jacques vertelt over zijn jeugd en zijn ondergedoken Joodse vader en dat hij zijn liefde voor literatuur meegekregen heeft van zijn moeder die hem continu voorlas toen hij als jong kind in het ziekenhuis lag, vechtend voor zijn leven.



Flikken Maastricht
Flikken Maastricht: Een stel vrienden helpt een ongeneeslijk zieke vriend om uit het leven te stappe

Een stel vrienden helpt een ongeneeslijk zieke vriend om uit het leven te stappen. Een bevriend arts constateert een natuurlijke dood. De levensverzekering wil dat Wolfs uitzoekt of dat werkelijk zo is. Met frisse tegenzin gaat hij aan de slag. Als hij ontdekt dat er meer aan de hand is, bijt hij zich in het onderzoek vast. Eva ontmoet een vriend van Maurice die met hem in een TBS-kliniek heeft gezeten.



3 op reis
3 op Reis: Afl. 17

Chris maakt een rondreis door Kaapverdië, een vulkanische eilandengroep in de Atlantische Oceaan voor de kust van het Afrikaanse Senegal. Hier bezoekt hij twee van de noordelijkst gelegen eilanden: São Vicente en Santo Antão. São Vicente is met hoofdstad Mindelo het culturele en muzikale hart van de archipel. Op het groene en ruige Santo Antão verblijft Chris in de Paúl vallei, midden in de indrukwekkende natuur en ver weg van het massatoerisme.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 5

Het is de meest geaccepteerde verslaving die bestaat: koopverslaving. Uit internationaal onderzoek blijkt dat zes tot acht procent van de bevolking shopaholic is: dwangmatig shoppen om emotionele pijn of leegte te compenseren. Het is een gedragsstoornis, waar gelukkig wel iets aan te doen is. Hoe herken je een koopverslaving en wat kun je eraan doen?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 29

In een oude meelfabriek uit 1884 in Leiden maken Erik en Lia van een kale bouwval een ruime en sfeervolle loft, met eerbied voor het industriële erfgoed. * Met carnaval voor de deur is chef-kok Rosah in het Brabantse Oudenbosch. Hier bakt de 17-jarige Eline Nagelkerke worstenbroodjes die zijn uitgeroepen tot de allerlekkerste van Brabant. In de bakkerij van vader Jan leert Rosah wat Eline's worstenbroodje zo heerlijk maakt. * In het Gelderse Wezep wordt op traditionele wijze de productie van houten vaten in stand gehouden. Als een van de weinigen in Nederland beheerst het familiebedrijf van Jan Stijf het eeuwenoude ambacht van de kuiper.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 10

Liesbeth Staats zit aan Jeroens zijde. * We halen herinneringen op aan een van de kleurrijkste politici van de vorige eeuw: Dries van Agt. Parlementair journalist Ferry Mingelen, politicoloog Peter Bootsma en oud-Kamerlid Gerd Leers schuiven aan. * President Poetin gaf een zeldzaam interview aan de ontslagen Fox News-presentator Tucker Carlson, waarin ook gesproken werd over de eventuele vrijlating van journalist Evan Gershkovich. Journalist Pjotr Sauer en politicoloog Raymond Mens zijn te gast. * De misdaadserie Sleepers is een groot succes. De hoofdrolspelers Robert de Hoog, Lineke Rijxman en Ravi Beeuwkes vertellen erocver.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Charles en Marelva vinden het heerlijk om saampjes achter het fornuis te staan. Het valt Marelva wel na een paar uurtjes op dat dat Charles niet echt bijzonder veel belangstelling toont. Tanisha vond Tyrone top toen ze hem op tv zag, maar ziet hij dat wel als een compliment?



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 40

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4628

Eén keer per jaar ligt in een deel van Nederland het gewone leven drie dagen helemaal stil. Drie dagen lang is alles dicht, winkels, scholen, noem maar op. Maar stil is het niet, want overal hoor je muziek en zie je mensen die verkleed door de straten lopen. Het is namelijk carnaval en Janouk doet mee. Wendel en Liza proberen ook carnaval te vieren, maar de rest van het dorp werkt niet mee.



Carnavalshart
Carnavalshart: Afl. 5

Met onder meer André van Duin over het beste carnavalslied ooit: het Bloemetjesgordijn van Wim Kersten. In Twente heeft Jan Riesewijk als 'de kardinaal' de lachers op zijn hand. In het dagelijks leven verpleegt hij mensen met dementie. Carnaval is voor hem de ultieme uitlaatklep. Charlotte heeft een carnavalslied geschreven voor haar van carnaval bezeten vader Nol, die vorig jaar overleed. Door het aan hem opgedragen lied is hij er met Vastenavond in het Krabbegat Bergen op Zoom toch bij.



De Faker
De Faker: Afl. 25

In Alphen aan den Rijn woont de familie Heij en Jasey Harders gaat bij hen langs. Hij leert van alles over karate, maar vindt Jasey ook de Faker?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 34

Oekraïense kinderen opgespoord in Rusland * Stijging opiatengebruik * Pensioenen staat niet geïndexeerd * Dries van Agt overleden



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 29

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: IS ER NOG SPRAKE VAN DEMOCRATIE? - Tafel van Feshtali S2 #13

In deze aflevering van DTVF ziet u het gesprek tussen Wybren van Haga en Willem Engel. De verkiezingsuitslag, kamervragen formatie perikelen, de nieuwe rol van BVNL en natuurlijk de vraag is er nog sprake van een democratie? Dient de regering de belangen van de nederlanders? Wat heeft de kiezer terug gekregen voor de strategische stem op Omtzigt en Wilders? --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Brugklas
Brugklas: Afl. 75

Amir en Ryan vinden een autosleutel en worden betrapt door Elias als ze willen gaan joyriden. Amir krijgt de schuld, maar is blij als hem dat uiteindelijk onverwacht nog iets oplevert.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Hans Kazàn en Matthijs Akkenaar bundelen hun krachten samen: goochelen en kunstmatige intelligentie. Het resulteerde in het uitbrengen van een boek: Digitale Weerbaarheid voor Senioren. * Richard Kraijcek en Esther Vergeer blikken vooruit op de ABN AMRO Open, het jaarlijks tennistoernooi dat plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. * Robèrt van Beckhoven kan niet wachten tot het carnaval in Brabant en maakt daarom een speciale variant van zijn specialiteit: worstenbroodjes. * Jordy van Loon eert Louis David, die 85 jaar geleden overleed, met een optreden.



SLAM!
SLAM!: POV: Wanneer er niet genoeg ❄️ voor jullie beiden is #shorts #mensenmening

Patrick gaat deze week de straat op met de stelling 'sta jij open voor een open relatie?'. De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life





SLAM!
Lucas & Steve - FEBRUARY 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Lucas & Steve came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Het Avondcircus is the afterparty that turns your evening upside down! Daniël en Erik-Jan are your host during the show, daily accompanied by some interesting guests. They give new talent a stage and will keep you informed of the latest news concerning music. Besides that, the best DJs, artists and producers drop by to talk about their music and to play an awesome set in de DJ booth. Tune in every Monday till Thursday from 19:00 - 22:00 and never miss another show! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier Lucas & Steve? Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: ALS JE LACHT, DAN VERLIES JE - REAGEREN OP DE GRAPPIGSTE TIKTOKS! DEEL 4 || Fan Frida

Speel mee met deze challenge en kijk of je het van mij kunt winnen... Het is HEEL lastig! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 39

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 💬 Martens: 'Moeten we klaar voor zijn' | Voorbeschouwing

Maarten Martens blikt vooruit op het duel met Almere City FC. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 13

Haar veertien jaar oudere zus was als een moeder voor Leen Beumer. Al is het meer dan dertig jaar geleden dat ze overleed, nog elke week bezoekt Leen het graf van haar zus. * Als verliefde tieners leerden Anja en Boudewijn elkaar kennen. Als stel krijgen ze heel wat verlies te verwerken, wat hen steeds dichter bij elkaar brengt. Dan wordt Anja ziek en moeten ze afscheid nemen. * Ali Rambjanbeg had een zeer gelukkige kindertijd, waarin zijn vader als boer werkte en zijn moeder voor de kinderen zorgde. Zijn moeder overlijdt op jonge leeftijd. Hij bezoekt haar nu al 43 jaar en spreekt dan zijn gebeden uit.



vThorben
vThorben: Ze Stonden LETTERLIJK Naast Me! GTA Verstoppertje

Bedankt voor het kijken naar Ze Stonden LETTERLIJK Naast Me! GTA Verstoppertje In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



OnneDi
OnneDi: BLACK DAHLIA: De moord op Elizabeth Short | MISDAAD & MYSTERIE

ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - Klik hier E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl





Vitesse
Vitesse: VOORBESCHOUWING | Belangrijke wedstrijd in Almelo ⏳

Vitesse staat voor een enorm belangrijke uitwedstrijd. De Arnhemmers nemen het in de 21ste speelronde op tegen Heracles Almelo en hebben niet veel tijd gehad om zich te herpakken en zich opnieuw voor te bereiden. Hier volgt een voorbeschouwing met hoofdtrainer Edward Sturing. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier









Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DE WEKKER WAS STUK | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuters | M

#shorts van het kinderliedje: Mijn wekker was stuk en de brug stond open, mijn band was lek, dus ik moest gaan lopen... Kijkwijzer: AL DE WEKKER WAS STUK Elke morgen hetzelfde lied Hé, Katrieneke is er niet Een half uur later komt ze aan En dan zegt ze heel ontdaan Mijn wekker was stuk en de brug stond open Mijn band was lek, dus ik moest gaan lopen Katrieneke kom kom Het is wat anders, het is wat anders Katrieneke kom kom Je bent te laat, maar waarom? Alle kinderen weten het al Wat Katrieneke zeggen zal We hebben het allemaal wel door Als ze komt klinkt het in koor Je wekker was stuk en de brug stond open Je band was lek dus je moest gaan lopen Katrieneke kom kom Verzin wat anders, verzin wat anders Katrieneke kom kom Je bent te laat maar waarom? Maar toen zei de juffrouw: Stop! Mijn geduld is nu wel op Je smoesjes die geloof ik niet Het is elke dag hetzelfde lied Je wekker was stuk en de brug stond open Je band was lek dus je moest gaan lopen Katrieneke ik wed Het is wat anders, het is wat anders Katrieneke, ik wed: Je komt te laat uit je bed! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes









Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 25

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast: Ruslanddeskundige Helga Salemon, zanger en presentator Lex Uiting en

Te gast zijn Ruslanddeskundige Helga Salemon, zanger en presentator Lex Uiting en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther. Met hen hebben we het over het eerste Westerse interview met Poetin sinds de oorlog in Oekraïne, dat vannacht in de Verenigde Staten is uitgezonden, over de ziel van carnaval, want onder de rivieren barst dit weekend het feest weer los en over wat we kunnen verwachten van het eindverslag van informateur Ronald Plasterk.







Kindertijd
Kindertijd: In elke aflevering van "Lief gebaartje" verrassen kinderen iemand die ze lief vinden.

In elke aflevering van 'Lief gebaartje' verrassen kinderen iemand die ze lief vinden. Elias is gek op skaten. Hij gaat aan zijn opa en oma zijn nieuwste truc laten zien. En misschien wil oma ook een keer op zijn skateboard?



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 39

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.