True
Voertuig.TV - TV kijken via internet, de beste Auto programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

16-04-2024
Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 7

Antonia Singla Contreras wordt in 1948 geboren in Barcelona. Kort na haar geboorte verliest ze haar gehoor en vereenzaamt ze. De flamenco is een uitweg voor haar woede. Door goed de handen van gitaristen te observeren en trillingen van de muziek te voelen, slaagt ze erin het ritme te internaliseren. Ze wordt een beroemde flamencodanseres, maar op het hoogtepunt van haar roem verdwijnt ze uit het zicht en lijkt ze van de aardbodem verdwenen. Vijftig jaar later besluit een jonge kunstenaar en filmregisseur het mysterie rond La Singla's verdwijning te ontrafelen en legt een tragisch verhaal bloot over knellende familiebanden, woede en berusting.



Chicago Fire
Chicago Fire

Severide en Kidd werken samen met de politie in verband met een verdacht auto-ongeluk. De relatie tussen Hawkins en Violet loopt gevaar. Chloe en Cruz wennen aan een nieuwe gezinsdynamiek.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Sywert van Lienden over zijn mondkapjesdeal. * Wim Voermans, Francesco Veenstra en Menno de Bruyne over de renovatie van het Binnenhof.



De Hofbar
De Hofbar: Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving

Nederlandse boeren zijn boos en protesteren tegen het Europese mestbeleid. Brussel weigert om weer toe te geven.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 67 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 april, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Out of Office
Out of Office: Afl. 6

We zijn al bijna aan het einde van ons experiment en de zomervakantie nadert. In die periode gaan Joris, de hulpboeren en de deelnemers elkaar een lange tijd niet zien. Hoe zal het de deelnemers vergaan? En is Marthin alweer op de been? In ieder geval is dit ook de periode dat de pompoenen geoogst moeten worden. Joris verdeelt de groep in tweeën: de ene helft van de groep gaat meubels kopen voor de inrichting van het clubhuis en de andere helft gaat koken en een diner verzorgen voor de buurtbewoners.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Schandalen in Hongaarse Fidesz-partij. In de serie 'Stemmen van Europa' reist correspondent Saskia Dekkers in aanloop naar de Europese verkiezingen in juni naar verschillende EU-lidstaten. In Hongarije is twee maanden voor de verkiezingen een nieuwe uitdager van premier Viktor Orbán opgestaan, Peter Magyar, een man uit Orbáns eigen Fidesz-partij die de strijd aangaat tegen corruptie en schandalen. * Smokkelaars voor de rechter. Een internationaal opererend mensensmokkelnetwerk heeft volgens het Openbaar Ministerie in Libië wreedheden begaan tegen duizenden Eritrese migranten. We volgen de rechtszaak, die vandaag begon.



Uit de kramp
Uit de kramp: Afl. 3

Sosha Duysker gaat op zoek naar taal en context. Ze zoekt naar oplossingen. Kunnen we het gesprek over racisme beter voeren, nu we meer kennis en inzicht hebben gekregen?



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 14

Christenen stemmen niet minder op Geert Wilders dan niet-christenen, blijkt uit het Nationaal Kiezersonderzoek. Wat drijft deze christenen? En hoe rijmen zij hun geloof met een stem op de PVV?



Bed & Breakfast
Bed & Breakfast: Afl. 5

Als eerste gaan we naar Anke en Chris. Hun B&B is gesitueerd in een boerderij uit 1924. Daarna zijn we te gast bij Lies en Nico. Bij deze bed and breakfast kijk je uit over de weilanden en de reeën wandelen zomaar voorbij. We eindigen bij Ella. Haar B&B is helemaal in de oude sfeer van vroeger gebouwd, inclusief bedstedes.



Verward
Verward: Afl. 2

Jessica Villerius spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. * Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is blijkt als de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. * De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 14

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 77

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 18

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 24

Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor singles die op zoek zijn naar de ware. Leidt een eerste date tot een tweede? Wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 76

In een monumentaal schoolgebouw pakt interieurstylist Theo-Bert de gezamenlijke woonkamer aan. Deze huiskamer heeft nu meer weg van een kantoorkantine en dat kan anders. * Culinair expert Alain Caron gaat op bezoek bij Julia en Pieter in Vught. Zij telen een klein groen vitaminebommetje: veldsla. Alain helpt mee om de laatste smaakvolle sla van dit seizoen uit de grond te halen. * In Kortenhoef werkt Peter al 40 jaar op zijn eigen scheepswerf met kennis en kunde aan kleine houten schepen.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 55

Suse van Kleef zit naast Jeroen. * We bespreken het laatste Haagse nieuws. Wouter de Winther en Splinter Chabot schuiven aan. * 33 jaar nadat er een fatwa over hem werd uitgesproken werd de Brits-Indiase schrijver Salman Rushdie aangevallen door een man met een mes. In zijn boek 'Mes', schrijft hij over deze aanslag op zijn leven. Adriaan van Dis mocht het als een van de weinige alvast lezen. * Door Bernd Hölzenbein raakte Nederland op keiharde wijze bekend met de schwalbe. Met Erik Dijkstra en Evert ten Napel duiken we in de geschiedenis van legendarische fopduiken. * Een optreden van Sarah Julia. Ze spelen hun nieuwe nummer Thoughtless Man.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 107

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jolanda ontdekt al snel dat Vincent een man is van de kleine gebaren. Lief zijn is leuk, maar is het genoeg voor Jolanda? Dennis moet ook niet denken dat hij Grace tevreden kan houden met een glas cola. En al die luxe moet Dennis ook nog een dicht bij huis gaan inslaan.





FORMULA 1
FORMULA 1: We Got There In The End 🤣

In 2017, we were treated to this hilarious moment as Sebastian Vettel realised that a sign was missing some vital information in the crowd… For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: WHAT. A. FIGHTBACK. 🔥

After a crash in FP3, Alexander Albon produced a magnificent comeback to be amongst the points at the Chinese Grand Prix in 2019. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





FORMULA 1
FORMULA 1: 30 Minutes Of INTENSE Moments From China!

Relive 30 minutes of unforgettable moments from the Chinese Grand Prix. From Michael Schumacher’s 91st and final win in 2006, to Max Verstappen & Sebastian Vettel’s collision, to Mercedes' double pit stop masterclass in recent years. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4720

De een is er dol op, de ander ietsje minder, en het is een van de gezondste groenten die er zijn: broccoli. Serah bezoekt een bedrijf in Noord-Holland waar per jaar acht miljoen broccoli's worden verbouwd. Ze volgt het hele proces: van zaaien en oogsten tot inpakken. Ze krijgt antwoord op al haar prangende broccoli-vragen. Wist je dat broccoli familie is van de bloemkool, maar ook van spruitjes, rode kool en paksoi? En waarom laat je van die heerlijke broccoli nou van die ongelooflijk vieze scheten? In Kitchen Time zien we een recept voor een bijzondere taart.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Wie in Heerlen-Noord geboren wordt, leeft zes jaar korter dan iemand die een paar kilometer verderop ter wereld komt. Van de twintig gemeenten in Nederland met grootste armoede staat Heerlen op de eerste plaats; armoede wordt er van generatie op generatie doorgegeven. In de documentaire Laat ons hopen worden de ontwikkelingen in de wijk Heerlen-Noord vanuit verschillende perspectieven belicht.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 27

Juvat Westendorp en Tim Senders nemen het op tegen Sophie Bouqet en Noël van Kleef.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 91

Huisartsenketen Co-Med gedeeltelijk failliet verklaard * Kinderartsen waarschuwen voor de gevolgen van vapen bij kinderen * Partijen in de formatie willen de maximumsnelheid overdag verhogen naar 130 kilometer per uur * Estland doet de Russische taal in het onderwijs in de ban



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 76

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: DE SCHRIK VAN ONS LEVEN IN ABU DHABI DEEL 2 | Sanny zoekt Geluk

Reis vlog Abu Dhabi deel 2! Zo we kregen de schrik van ons leven toen we gingen buggy rijden...dit had heel anders kunnen aflopen. Bekijk hier deel 1: Klik hier deze fijne groep vrouwen plannen we elk jaar 1 trip weg met elkaar. We gaan altijd voor veel actie, en wilden naar een plek die voor ons allemaal nog onbekend was. Samen met reisorganisatie Travel Legends hebben we deze 'bucket list' reis samengesteld. Zij weten precies wat leuk is om te doen. En zo kwamen we dus uit in het Midden Oosten, in Abu Dhabi. In deze reisvlog nemen we je mee in deze bijzondere wereld. Abu Dhabi is pas net begonnen met toerisme, en ze stampen in korte tijd hele paleizen uit de grond. We hebben onze ogen uitgekeken en geprobeerd dit zo vast te leggen, dat jij ook een beeld krijgt van Abu Dhabi. Wil je ook zo'n soort reis maken vol avontuur en actie? Kijk dan eens bij Klik hier Wil je ons volgen? Vind ons dan hier op Instagram: Klik hier video bevat geen betaalde samenwerking wel gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 77 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 april, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: GOED OF SLECHT NIEUWS VOOR ONZE KINDERWENS?👶🏼

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



EnzoKnol
EnzoKnol: 2 AUTO’S INRUILEN VOOR EEN NIEUWE! #3899

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: ABU DHABI reis vlog DEEL 1 | Sanny zoekt Geluk

Reis vlog Abu Dhabi. Met deze fijne groep vrouwen plannen we elk jaar 1 trip weg met elkaar. We gaan altijd voor veel actie, en wilden naar een plek die voor ons allemaal nog onbekend was. Samen met reisorganisatie Travel Legends hebben we deze 'bucket list' reis samengesteld. Zij weten precies wat leuk is om te doen. En zo kwamen we dus uit in het Midden Oosten, in Abu Dhabi. In deze reisvlog nemen we je mee in deze bijzondere wereld. Abu Dhabi is pas net begonnen met toerisme, en ze stampen in korte tijd hele paleizen uit de grond. We hebben onze ogen uitgekeken en geprobeerd dit zo vast te leggen, dat jij ook een beeld krijgt van Abu Dhabi. Wil je ook zo'n soort reis maken vol avontuur en actie? Kijk dan eens bij Klik hier Wil je ons volgen? Vind ons dan hier op Instagram: Klik hier video bevat geen betaalde samenwerking wel gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar Klik hier



SLAM!
𝙈𝙖𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙑𝙎. 𝙑𝙧𝙤𝙪𝙬𝙚𝙣: Wie is sneller VERLIEFD? 😍 - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat om het verschil tussen mannen en vrouwen te vragen. Wie is er een betere chauffeur? Wie houdt het meest van dirty talk? Wie is er het snelst verliefd? Ook de jury is gesplitst in mannen versus vrouwen, raden zij het juiste antwoord? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 74

Regisseur Mascha Halberstad komt met een nieuwe animatiefilm: Vos en Haas redden het bos. * In de podcast Zin van de Dag serveert filosoof Stine Jensen je dagelijks nieuwe inzichten aan de hand van één levenswijsheid. * Kees Boonman bespreekt de sfeer rond de formatietafel, nadat de gesprekken gisteren geschorst werden. * De 75 jaar dat Drukwerk-zanger Harry Slinger al op deze wereldbol rondloopt, zijn enorm bewogen geweest. Zijn leven is nu door Edwin Gitsels opgetekend in de biografie Je loog tegen mij. Drukwerk treedt op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 8

Iedereen is van slag door het plotselinge vertrek van Edith. Rosamund wordt ingelicht en komt onmiddellijk. De ouders van Atticus Aldridge worden op Downton uitgenodigd om met iedereen kennis te maken.



AFC Ajax
AFC Ajax: Behind the scenes with Brian Brobbey at the Men’s Health cover shoot! 📸 ⭐️ | ‘I came on my

Brian Brobbey siert deze maand de cover van het magazine Men's Health. De sterke spits wordt op De Toekomst opgehaald door Hein en naar de fotoshoot locatie gebracht, waar we alles op de voet volgen. #Brobbey ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Ziggo Sport
Rondo | Met RONALD DE BOER, MARCO VAN BASTEN, KHALID BOULAHROUZ en YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 15/04/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Ronald de Boer, Marco van Basten, Khalid Boulahrouz en Youri Mulder. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 74

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: OVERLEVEN Op Een Skyblock in Minecraft! (Kleurstad)

Bedankt voor het kijken naar OVERLEVEN Op Een Skyblock in Minecraft! (Kleurstad) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Anne Frank House
Anne Frank House VR Trailer | Anne Frank House

A virtual reality tour of Anne Frank’s hiding place: Anne Frank House VR. The tour gives a uniquely immersive experience of the hiding place of Anne Frank and the seven other people in the Secret Annex. In the tour all the rooms of the Secret Annex are furnished in the style of the time spent in hiding. The tour lasts for around 25 minutes, is available in seven languages and can be downloaded free of charge from: • Steam - Klik hier • Meta Quest - Klik hier • Meta Rift - Klik hier PICO: available from 18 April 2024! Do you want to visit our museum in real life? Go to Klik hier website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier the Anne Frank House The Anne Frank House was established on 3 May 1957 in cooperation with Otto Frank, Anne Frank’s father. The Anne Frank House is an independent organisation dedicated to the preservation of the place where Anne Frank went into hiding and wrote her diary during the Second World War. The organisation brings the life story and the work of Anne Frank to the attention of as many people as possible worldwide, partly with the aim of raising awareness of the dangers of antisemitism, racism and discrimination and the importance of freedom, equal rights and democracy.



LINDA.meiden
LINDA.meiden: Hey Meiden de podcast | S01E10 | Blote tieten borrels trekken de aandacht

Dit is het moment om van binnen los te gaan op die ene meid die altijd maar leuk gevonden wil worden, want die kennen we allemaal. TikTok noemt ze: Pick me girls. Anna en Lies gaan bij zichzelf na of ze er zelf niet een zijn zonder het door te hebben en hebben het over ‘blote tieten borrels’. Ja vriendinnen, die bestaan blijkbaar. Je komt erachter wat je moet doen als de buren je horen wippen en Sonia Eijken vindt - net als wij - dat de boze Nanda’s op Facebook zó STOM! zijn. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: Klik hier je deze video leuk? Like! 💥 Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video: Klik hier de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : Klik hier Klik hier : Klik hier Meer zien? Download de LINDA.-app: Klik hier of abonneer je op LINDA: Klik hier



Ziggo Sport
Mulder: 'PSV heeft bewezen dat ze weer een goede selectie kunnen neerzetten' 💪 | Rondo

Kan de aanstaande kampioen volgend jaar weer zo'n goed team bouwen? 🤔 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 15

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 23

Plaatsing windturbines leidt tot grote zorgen en 'Dood door schuld?': nieuwe documentaire Maurice de Hond stelt harde vragen bij coronabeleid. Met gemeenteraadslid Oss (DDO) Frank Duijs, auteur van 'Windhandel' Bert Weteringe, journalist Ab Gietelink en woordvoerder Farmers Defence Force (FDF) Sieta van Keimpema.



Ziggo Sport
Kuyt: 'Ze zijn boven zichzelf uitgestegen, mooi om daar de trainer van te zijn' 👔 | Rondo

We spraken Dirk Kuyt over zijn kampioenschap als trainer van Beerschot in de eerste Klasse. 🗯️ ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



AFC Ajax
AFC Ajax: For The Future Highlights Show | Don-Angelo Konadu BICYCLE KICK, MBAPPÉ celebration & more

In de For The Future Highlights Show komen de hoogtepunten van de jeugdwedstrijden van het afgelopen weekend voorbij. In deze aflevering speelt het Ajax O18 de topper tegen PSV. Ajax O14 ontvangt Vitesse en Ajax O13 neemt het op tegen ADO Den Haag O13. #ForTheFutureHighlightsShow #AjaxO18 #AjaxO14 #Ajax O13 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier





Ziggo Sport
Ronald de Boer: 'Ik begreep er echt helemaal niks van' 😮 | Rondo

Ronald de Boer snapt niks van hoe Michael van Praag met Alex Kroes is omgegaan. Khalid Boulahrouz denkt dat er iets anders speelde... 💥 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 72

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast: Volt-fractievoorzitter Laurens Dassen, strafrechtadvocaat Jillis Roe

Te gast zijn Volt-fractievoorzitter Laurens Dassen, strafrechtadvocaat Jillis Roelse en directeur van Kinderpostzegels Sofie Vriends. Met hen hebben we het over een gelijker speelveld voor Europese ondernemers, over de uitspraak van de Hoge Raad in de zaak van de vermoorde advocaat Derk Wiersum en over het 100-jarig bestaan van Kinderpostzegels.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 14

Fenna probeert te ontspannen met klankschalen, maar werkt dit wel met Buurman Ron in de buurt? Fenna leert op een handpan spelen en zingt het lied Boeie. In het letterspel wordt gezocht naar een woord. Raad jij welk woord er gezocht wordt?



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | HEEEERLIJK! 👊

De samenvatting van FC Eindhoven - Jong PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: NiET TE GELOVEN DAT DiT WEER GEBEURT ... | Bellinga Vlog #3135

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 106

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 76

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.









Ziggo Sport voetbal


Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Met de Kennis van Nu - Wybren van Haga

In de serie “Met de kennis van nu” blikken we terug op een essentieel moment uit de coronaperiode, waarin Café Weltschmerz als enige kritische denkers een platform bood. In aanloop naar het interview komende vrijdag met Wybren van Haga, kijken we terug op een eerder interview met Wybren. We nemen u mee naar 9 mei 2021, met de kennis van nu... --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!