True
Voertuig.TV - TV kijken via internet, de beste Auto programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

19-04-2024


3voor12 presenteert
3voor12 presenteert: Afl. 4

Met decennialange theaterervaring achter de hand en een nieuw, elektronischer popgeluid op haar album Sterrenlopen speelt Wende ook de festivals plat. Zo bracht ze op Lowlands de hele tent aan het huilen.













Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Cindy Slaper werd een gamechanger in de PVV-campagne. * Roel Maalderink neemt ons mee in de politieke satire. * Henri Bontenbal diende een motie in tegen moties. * Thomas van Groningen en Henk Kamp over de formatie en tweets van Wilders.



Ondertussen aan de Hofvijver
Ondertussen aan de Hofvijver: Afl. 1

Architecten Camiel Berns en Eric van Noord buigen zich tijdens de renovatie over het voormalig Hotel Central uit 1911, onderdeel van de Tweede Kamer. Berns en Van Noord zijn vastbesloten om de sfeer van vroeger in een modern jasje terug te brengen en laten Splinter zien hoe ze dat gaan doen. Ook kleurhistorisch onderzoeker Judith Botan hoopt de kamers in het voormalig ministerie van Justitie van de Tweede Kamer weer in ere te herstellen en zij vertelt Splinter over een bijzonder en peperduur behang uit die tijd. Splinter haalt herinneringen op aan het Binnenhof met VVD-fractievoorzitter Ed Nijpels en Telegraaf-journalist Sjuul Paradijs.



Louis Theroux Interviews...
Louis Theroux Interviews: Afl. 5

Louis Theroux bezoekt New York City en Madrid om tijd door te brengen met een van Amerika's meest polariserende figuren: de klokkenluider, activist en databeveiligingsexpert, Chelsea Manning. In 2010 lekte Manning de grootste reeks geheime documenten uit de Amerikaanse geschiedenis, resulterend in een gevangenisstraf van 35 jaar. Chelsea wordt door sommigen als een verrader en door anderen als een held gezien en ze vertelt wat haar ertoe bracht om de documenten openbaar te maken. Louis en Chelsea bespreken verder haar geestelijke gezondheidsproblemen en haar transitie.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 70 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 april, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Het kabinet komt vandaag met een brief over de toekomst van het demonstratierecht.We spreken erover met de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch, die begin dit jaar te maken kreeg met een koranverbranding in zijn stad. * Rijksoverheid stopt mogelijk met Facebook. De vraag is of de privacy wel voldoende is gewaarborgd. Te gast: Alexandra van Huffelen, staatssecretaris van Digitalisering. * Na de terreuractie in de concertzaal Crocus City Hall bij Moskou ervaren met name Tadzjieken intimidatie, bedreigingen, geweld en discriminatie. De zo'n 11 miljoen Centraal-Aziaten in Rusland waren al kwetsbaar, maar zijn sinds de aanslag vogelvrij verklaard.



Liefde voor het landgoed
Liefde voor het landgoed: Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Van

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto, wat Marlies doodeng vindt. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.



Where the wild men are
Where the wild men are: Ben Fogle ontmoet Bette die de prestatiemaatschappij de rug heeft toegekeerd

Avonturier Ben Fogle bezoekt Bette, een oudere dame die in haar eentje in een bouwvallig huis in de ruige natuur van Noord-Queensland in Australië woont. Ben krijgt al snel te maken met haar no-nonsense karakter, en aangezien ze weigert voor hem te koken zal hij dat zelf moeten doen. Gedurende de week ontdooit Bette een beetje en vertelt Ben wat haar dertig jaar geleden zo aan de ruige Australische wildernis aantrok. Hoe meer tijd dit onwaarschijnlijke stel met elkaar doorbrengt, hoe sterker hun band wordt. En daarom vloeien er tranen, wordt er veel gelachen en ook klungelig gedanst.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 11

Actrice Toprak Yalçiner kwam als kleuter met haar moeder en haar zeven jaar oudere zus vanuit Turkije naar Nederland, waar haar vader inmiddels al een eigen bestaan had opgebouwd. Haar moeder voedde uiteindelijk de twee zussen op. Toprak dacht daardoor altijd dat ze ook alleenstaande moeder zou worden, totdat ze haar huidige vriend ontmoette en hij haar weer in de liefde liet geloven.



Flikken Maastricht
Flikken Maastricht: Afl. 12

Wolfs wordt in Amsterdam vastgehouden door collega's die willen weten wat hij met de vermoorde zoon van Ben Swart te maken heeft. Terug in Maastricht hoort Eva dat het lijk voor de deur van De Ponti een student aan de kunstacademie is, dezelfde academie die door Nico wordt bezocht. In een auto gebruikt bij de moord wordt DNA van Tjong, de vriend van Maurice, aangetroffen.



3 op reis
3 op Reis: Afl. 27

Chris reist naar een van de minst bereisde plekken van Zuid-Amerika: Frans-Guyana. Een overzees departement van Frankrijk dat grotendeels uit regenwoud bestaat. Chris viert carnaval in de hoofdstad Cayenne en reist daarna naar de eilandengroep Île de Salut. Een voormalige strafkolonie die bekend is van het boek Papillon over de Fransman Henri Charrière die hier ooit ontsnapte van het beruchte Duivelseiland. Daarna bezoekt Chris een Frans gezin dat midden in het regenwoud woont.



AFC Ajax
AFC Ajax: KIAN FITZ-JIM wins GOAL OF THE MONTH 🏆 | 'It would've been better if it had hit the net im

De Lasse Schöne Trophy van de maand maart is gewonnen door Kian Fitz-Jim. Zijn prachtgoal tegen ADO Den Haag kreeg de meeste stemmen. " #GOTM ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 80

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 14

Nog steeds worden trapliften aan de muurzijde van de trap geplaatst, waardoor de trap niet meer aan de wettelijke eisen voldoet. Gebruikers van de trap lopen hierdoor een groter risico om te vallen. Na drie eerdere uitzendingen van Meldpunt hierover, publiceerde het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een nieuwe richtlijn voor de juiste toepassing van de wetgeving bij het plaatsen van trapliften. Desondanks kiezen gemeenten nog steeds voor een lift aan de muurzijde, wat voor hen een goedkopere oplossing is.



First dates
First Dates: Afl. 27

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 79

In de binnenstad van Den Bosch ligt het historische woonschip van Bart en Marnie. Aan boord is handig gebruikgemaakt van de rechthoekige oppervlakte. Het scheepsinterieur leent zich perfect om handige opbergruimte te creëren. * De eerste asperges zijn geoogst, een stuk eerder dan normaal gesproken. Aspergeboer Maarten in het Brabantse Olland had de primeur. Geneal maakt iets lekkers met het witte goud. * In de stinzentuin van Ingrid staan de holwortel en oosterse sterhyacint weer prachtig in bloei. * Duurzame tuinvrouw Anne plant inheemse soorten, maar zaait ook in aanloop naar de Nationale Zaaidag een exotische beauty: de cosmea.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 58

Jip van den Toorn zit aan de zijde van Sophie. * Over het thema asiel en migratie tijdens de formatie. Politiek verslaggever Nynke de Zoeten schuift aan met migratiewetenschapper Hein de Haas, die aan de formatietafel zat, waarvan Geert Wilders wegliep. * Voormalig advocaat Inez Weski bracht vandaag een boek uit over haar bewogen jaar: Het geluid van de stilte. Te gast: advocaat Peter Plasman en NRC-journalist Marcel Haenen. * Arnout Hauben, geluidsman Ruben Callens en cameraman Philippe Niclaes trokken voor een tweede seizoen van Dwars door de Lage Landen hun wandelschoenen weer aan. * Michelle David & The True-tones treden op.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 110

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Johan gaat het liefst de boer op met zijn date. Maxine staat niet meteen te poppelen, maar Johan heeft ook de nodige twijfels. Jan probeert de nieuwe liefde te vinden na het overlijden van zijn vrouw. Heel begrijpelijk, maar voor Cornelia is dat wel een alarmbel.







Het klokhuis
Het Klokhuis: Jeugdprogramma dat kinderen tussen de negen en twaalf jaar informeert over de wereld o

Janouk gaat op expeditie in het grootste en natste Nationale Park van Nederland: Oosterschelde. Zij gaat daar snorkelen, duiken en op zoek naar zeepaardjes en sepia's. Janouk mag blijven slapen in een wel heel bijzonder bed, midden in het park. Tot zijn verbazing eet De Boze Man oesters uit Nederland.





Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 30

Juvat Westendorp en Tim Senders nemen het op tegen Sophie Bouqet en Noël van Kleef.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 94

Locatiemanager Ter Apel stapt op, vakbond trekt aan de bel over hoge werkdruk bij COA * Zorgen bij OM over stijgend aantal cocaïnewasserijen gerund door Colombiaanse 'drugskoks' * Krijgt Oekraïne nieuwe steun van VS? Uit deze fabriek in Amerika komen de onmisbare wapens * Prijzengeld voor medaillewinnaars op de Olympische Spelen. Hoe eerlijk is dat?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 79

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Horen / Zien &Praten S1 #6 - #WybrenvanHaga en George

Scherp toezicht: Wybren van Haga daagt uit met de Wet Open Overheid Inzicht in Overheidstransparantie: Wybren van Haga behandelt de essentie en invloed van de Wet open overheid (Woo) op het verstrekken van overheidsinformatie. Deze talkshow belicht het belang van deze wet voor het verhogen van de openheid en het bevorderen van publieke controle op overheidsactiviteiten. Een essentiële kijk voor burgers die streven naar meer inzicht in en betrokkenheid bij het bestuur. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 80 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 april, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: HET IS OFFICIEEL! WIJ GAAN VERHUIZEN!🏠🔑

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 77

Jette van der Meij speelt de hoofdrol in een nieuwe theatervoorstelling: het oorlogsdrama HannaH - De Belofte. * Het is de Dag tegen Pesten. Oud-burgemeester van Amsterdam Job Cohen en kinderburgemeester van Amsterdam Phileine willen kinderen aanmoedingen om meer voor elkaar op te komen. * Patrick van Veen vertelt over de komst van de nieuwe gorillaleider Banjoko die naar de Apenheul is verhuisd. * Het is weer aspergetijd en dus maakt Robèrt van Beckhoven in onze keuken een lekkernij met 'het witte goud'. * Birgit Schuurman treedt op met haar nieuwste single.



SLAM!
Wie houdt er het meest van DIRTY TALK?🤐 #shorts #mensenmening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat om het verschil tussen mannen en vrouwen te vragen. Wie is er een betere chauffeur? Wie houdt het meest van dirty talk? Wie is er het snelst verliefd? Ook de jury is gesplitst in mannen versus vrouwen, raden zij het juiste antwoord? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



SLAM!
Sander van Doorn - April 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Sander van Doorn came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: ALS JE LACHT, DAN VERLIES JE - REAGEREN OP DE GRAPPIGSTE TIKTOKS! DEEL 5 || Fan Frida

Kan jij goed je lach inhouden? Dat is SUPER want je kunt het bewijzen in deze video. Lukt het om de hele 8 minuten NIET te lachen? Ik wens je succes. 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 109

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 40

John Baltus en zijn vader hielden van het podium. Een liefdevolle vader die van het leven hield. Plotseling overlijdt hij. John komt regelmatig op het kerkhof, zet muziek op en gaat op een bankje bij zijn vader zitten. * Leen, de vader Vivian Bolle, was een echte familieman. Als ze weten dat hij niet lang meer te leven heeft, koesteren ze alle momenten die ze als familie nog samen hebben. Inmiddels is Vivian hoogzwanger en heeft ze een bijzondere manier om haar vader te herdenken. * Bij opa en oma had Matz van Tinteren het gevoel dat hij er echt mocht zijn. Hij kwam er vaak en nam van zowel opa als oma op een liefdevolle manier afscheid.



vThorben
vThorben: GIEL Komt Op Mijn SKYBLOCK WONEN In Minecraft! (Kleurstad)

Bedankt voor het kijken naar GIEL Komt Op Mijn SKYBLOCK WONEN In Minecraft! (Kleurstad) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Power Unit Updates, Haas' Front Wing & Alpine’s Floor Upgrades | F1 TV Tech Talk | Crypto

In this episode of Tech Talk, F1 TV's Sam Collins gives an in-depth investigation into hidden parts of the power unit as well as Haas & Alpine’s upgrades for China. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





EnzoKnol
EnzoKnol: DIT IS EEN ENORME OPLUCHTING... #3902

TFCC is de afkorting van triangulair fibro-cartilagineus complex. Het TFCC vormt een verbinding tussen de ellepijp, het spaakbeen en een deel van de handwortelbeenderen in de pols. Het complex bestaat uit banden (ligamenten) en kraakbeen. Het TFCC is vergelijkbaar met de meniscus in het kniegewricht. ▬ Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



OnneDi
OnneDi: Haley Anderson: Een driehoeksverhouding en een GRUWELIJKE Moord | MISDAAD & MYSTERIE

Bescherm je privacy met Surfshark. Met mijn code ONNEDI profiteer je 3 maanden gratis van Surfshark VPN. Klik op deze link: Klik hier #ad ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - Klik hier E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



Kwebbelkop
Kwebbelkop: $1 to $1,000,000 Uber Car In GTA 5

$1 to $1,000,000 Uber Car In GTA 5 (RP) This video is not A.I. by the way! 🤓 Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! 🧡 Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop #gta5 and #gtarp content!



FORMULA 1
FORMULA 1: After all that… Lando took P1 for the Sprint! 😅

Lando Norris took pole in dramatic fashion during Sprint Qualifying in Shanghai - and here's the moment he had P1 confirmed. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Zhou in front of his home crowd 🥹🔇

Listen to the roar after Zhou Guanyu reached SQ3 during Sprint Qualifying in Shanghai. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers React After Dramatic Sprint Qualifying | 2024 Chinese Grand Prix

Catch up on all the reaction from the drivers after an eventful day in Shanghai culminated with a dramatic Sprint Qualifying session. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





FORMULA 1
FORMULA 1: Sprint Qualifying Highlights | 2024 Chinese Grand Prix

Relive the main moments from a dramatic Sprint Qualifying session in Shanghai as the drivers battled to take pole position for Saturday's Sprint. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChineseGP



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 75

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn voorzitter Wageningen 45 Tanja Haseloop, koningshuisdeskundige Josine Droogendijk en politiek commentator De Telegraaf Wouter de Winther. Met hen hebben we het over de lancering van de Nationale Databank Bevrijdingsverhalen, over de nieuwe serie Máxima en over het GroenLinks-PvdA-congres morgen.



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Feyenoord - N.E.C. | TOTO KNVB Bekerfinale

De bekerfinale nadert en de spanning stijgt… Zondag om 18:00 uur staan Feyenoord en N.E.C. tegenover elkaar in een ongetwijfeld kolkende Kuip. Het team van trainer Arne Slot zal er klaar voor zijn en jij hopelijk ook na deze gloednieuwe Preview. Op naar een memorabele finale! Bekijk alles over de bekerfinale tegen N.E.C. in de Matchday Collection op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 35

Burgemeester Aan de Ketting wil iets voor de aarde doen en daar moet heel het dorp hem bij helpen. Maar is het wel zo'n goed doordacht plan als hij zelf ook iets moet inleveren? Fenna laat zien hoe je bitterballen van bieten maakt, ze zingt het lied Hallo Wereld en postbode Bert komt met een nieuwe, oude brommer: een oldtimer. Maar is dat wel zo goed voor de aarde?



FORMULA 1
FORMULA 1: FP1 Highlights | 2024 Chinese Grand Prix

Watch an action-packed practice session for the Chinese Grand Prix as teams and drivers tested set-ups before Sprint Qualifying. Aston Martin’s Lance Stroll was fastest, while McLaren’s Oscar Piastri and Red Bull’s Max Verstappen were behind. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: EEN LEEUW iN HET CIRCUS iN ONS DORP! | Bellinga Vlog #3137

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Wil & Tien
Over ruziënde kinderen & inflatie | S3E5 | Bakkie met Wil & Tien Podcast

♥ Gezellig dat je weer luistert naar de Bakkie met Wil & Tien Podcast! Vandaag praten we over ruziën de kinderen en hoe irritant dat is en nog belangrijker: wat doen we eraan? Ook moet er even wat gezegd worden over de inflatie, want podverdikkeme, wat zijn boodschappen duur geworden. Of zijn wij nou gewoon zuur? Dit en meer! ✔ Geen video's missen? ABONNEER HIER voor meer video's: Klik hier MEER WIL & TIEN Website: Klik hier Klik hier & Klik hier KOOP HIER ONS BOEK '12 MAANDEN ZWANGER': Klik hier VIDEO'S ♥ Hallo lieve Jelle! Klik hier Hallo lieve Gijs! Klik hier Hallo lieve Maik! Klik hier Hallo lieve Zoey! Klik hier Nog een baby?! Klik hier Ik moet jullie iets vertellen! Klik hier Mijn bevalling en kraamtijd Klik hier Momfessions #1 Klik hier Gênante momenten: op de werkvloer Klik hier Wat groeit er in mijn buik? Klik hier 2Test: Diva cup review Klik hier Hoi! Superleuk dat je een video van ons kijkt. Wij zijn Willemijn & Martine van het Youtube kanaal Wil & Tien. Hier maken we video's over allerlei onderwerpen die jij als vrouw interessant zou kunnen vinden. Naast weekvlogs delen we video's over het zwanger zijn, bevallen, het moederschap, lifestyle, koken en bakken, beauty en fashion. Wij zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Misschien ken je ons nog wel van onze oude YouTube kanalen LiveLifeGorgeous, Kletskerk&vanVlochem en 2WMN. We wonen beide samen met onze mannen Djurre & Jorrik. Willemijn is moeder van Jelle (november '15) , Gijs (januari '17) en Siep (februari '21). Martine is moeder van Maik (november '17) en Zoey (januari '20). Elke maandag om 16.00 uur uploaden we een weekvlog en op vrijdag om 16.00 uur kun je een tweede video bekijken. We maken video's over het moederschap, zwangerschap, bevalling, momfessions, positief leven, shoplogs, koken, fashion, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie video's, food, weekvlogs, kletsvideo's, reizen, genante momenten, uit de shit, kappersvlogs, interieur, huishouden, opruimvideo's en beauty. Veel plezier bij het kijken! ✔ Muziek door Bensound.com / Muziek Fabriek Online



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 109

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 79

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.