True
Voertuig.TV - TV kijken via internet, de beste Auto programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

07-04-2024
PSV
PSV: HIGHLIGHTS | 𝐁𝐢𝐠 game, 𝐛𝐢𝐠 win 🙌

The highlights of PSV - AZ. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Adieu God?
Adieu God?: Afl. 5

Net als zijn vader heeft Henk Westbroek een hekel aan geïnstitutionaliseerde religie, maar tegelijkertijd is het Leger des Heils zijn favoriete goede doel en is hij een groot bewonderaar van religieuze kunst. Van nature is hij geneigd tot somberheid en met het ouder worden groeit het gevoel van eenzaamheid, doordat veel mensen om hem heen zijn overleden. Steun zocht hij nooit bij hogere machten, maar bij drank, drugs en in de liefde.





De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 11

Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.



Ziggo Sport voetbal




Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 98 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 7 april, 22:32 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 13

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



VPRO Tegenlicht
VPRO Tegenlicht: Afl. 4

Na decennia van globalisering zijn er veel industrieën uit Europa verdwenen, maar scheepsbouwer Royal Bodewes aan het Winschoterdiep houdt al meer dan 200 jaar het hoofd boven water. Het bouwt zelfs aan een schip voor een Aziatische klant. Made for Taiwan, in plaats van in Taiwan. Zijn de rollen omgedraaid? Werknemers uit alle windstreken bouwen in ploegendienst aan vijf schepen tegelijk. Het bedrijf doet alles nét anders en is wars van poespas. Er staat een nieuwe generatie klaar om het familiebedrijf over te nemen: de zussen Nienke en Carlijn Bodewes zijn vastbesloten om níét de laatste generatie te zijn die het bedrijf drijvende houdt.







Ramadan Bites
Ramadan Bites: Afl. 1

Een samenvatting van de meest hilarische sketches, grappigste interviews en video's van het platform Ramadan Bites. Met getalenteerde makers zoals Nora Akachar, Alkan Çöklü, Soumaya Ahouaoui, Musa en Ouassima Tajmout.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Volgens het Israëlische leger is een brigade achtergebleven in het zuiden van Gaza en is het leeuwendeel van de troepen inmiddels vertrokken. * Vandaag is het een half jaar geleden dat Hamas de aanval opende op Israël. We spreken opnieuw met een bewoner van een aangevallen kibboets. En de Israëlische hoogleraar psychologie en neurowetenschappen Yair Bar-Haim vertelt over het trauma van Israël. * Het dodelijke zelfmoordpoeder Middel X werd zes jaar geleden geïntroduceerd door Coöperatie Laatste Wil. Morgen start een nieuwe rechtszaak tegen zeven mensen, onder wie twee oud-bestuursleden van de coöperatie.



De Joodse Raad
De Joodse Raad: Afl. 5

1947. Virrie herenigt een moeder met haar kind, die als baby is ondergedoken. Ondertussen worden haar vader en Asscher aangehouden vanwege collaboratie met de bezetter. Het onderzoek naar de Joodse Raad en zijn voorzitters brengt veel oud zeer naar boven. Virrie droomt elke nacht nog van de kinderen, die ze heeft moeten afstaan aan de Duitsers. Nieuwe informatie uit het onderzoek zet de verstoorde relatie tussen Virrie en David op scherp. Terwijl Virrie probeert haar leven los van haar vader vorm te geven, blijft David Cohen zijn keuzes verdedigen. Kunnen vader en dochter ooit nog nader tot elkaar groeien?





Ziggo Sport voetbal
HL CAG-ATA

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Metropolis
Metropolis: We duiken in het leven van dove wereldburgers. Hoe redden ze zich in Shanghai, Armenië e

We duiken in het leven van de dove wereldburger. In Shanghai draait de economie weer op volle toeren, maar wie doof is, vindt hier niet zo makkelijk een baan. In het downtown Xuhui District zijn doven juist wél welkom. De beroemdste tv-kok van Armenië weet haar doofheid voor haar kijkers verborgen te houden. Op de set bluft ze zich met behulp allerlei trucjes door de uitzendingen heen. In Palestina trouwt maar liefst 22 procent met een volle neef of nicht. Een van de gevolgen is dat er veel dove kinderen worden geboren. In Nederland zijn niet alleen voor dove en slechthorende mensen veel voorzieningen, maar ook voor onze trouwe viervoeters.



Draadstaal
Draadstaal: Afl. 1

Satirisch sketchprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de huid kruipen van onbekende Nederlanders. Ze geven een stem aan landgenoten die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de overdaad aan crises in Nederland proberen te slaan.



Koningshuis the musical
Koningshuis the musical: Afl. 3

De nominaties voor de Musical Awards worden bekendgemaakt en wanneer alleen Naomi voor een prijs genomineerd blijkt, is niet elk castlid daar even blij mee. Omdat Hans 1 zijn stem nu toch echt kwijt is, debuteert Hans 2 als Willem-Alexander deze avond. Hij ondervindt er vooral stress van en heeft behoorlijk moeite in zijn koninklijke rol te komen.



Project Rembrandt
Project Rembrandt: Afl. 3

De kandidaten gaan het gevecht aan met het thema beweging. Voor schilders is het vastleggen van beweging op een doek al eeuwenlang een bijzonder moeilijke opgave. Toch moeten de schilders dat voor elkaar zien te boksen. Letterlijk, want voor de vrije opdracht belanden ze in de boksring. Het gastjurylid is niemand minder dan oud-kickbokser en drievoudig winnaar van de K1 World Grand Prix, Remy Bonjasky.



Feyenoord
Feyenoord: 🕺

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



God, Jesus, Trump!
God, Jesus, Trump!: Afl. 2

Nergens leeft het eind der tijden zoals in Amerika. Bijna ieder jaar produceert Hollywood wel een rampenfilm. De eindtijd is vooral 'top of mind' in de conservatieve staat Utah. Hier leven veel mormonen en is de kans op aardbevingen groot. In de Bijbel wordt voorspeld dat de wederkomst van Christus gepaard gaat met rampen en oorlogen. Dat moment kan wel eens heel dichtbij zijn, denken ze. In Utah zijn ze ook massaal fan van Donald Trump. Mocht hij in november niet verkozen worden, dan is dat een rampscenario. Dus bereiden ze zich in Utah voor op het ergste.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 14

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Postcode Loterij Miljoenenjacht
Postcode Loterij Miljoenenjacht

Bekijk aflevering 5 van Postcode Loterij Miljoenenjacht uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 7 april, 19:57 uur bij SBS6. Postcode Loterij Miljoenenjacht is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Vroege vogels
Vroege Vogels: Afl. 1

Wekelijks zenden honderden mensen uit het hele land schitterende beelden in voor de rubriek: 'zelf geschoten', van spelende eekhoorns en jagende velduilen tot prachtige libellen. Vaak zijn het soorten die je bijna nooit ziet, zoals de gladde slang of de woudaap. Wie zijn de mensen die deze beelden inzenden? Op welke beelden zijn ze zelf het meest trots? Menno Bentveld spreekt met de inzenders en onderzoekt wat de kracht van de community is.







NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 98

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 12

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



vtwonen weer verliefd op je huis
vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

Vier jaar geleden gaan Jeroen en Kim samen met hun drie kinderen vanuit een nieuwbouwwijk in Enkhuizen op zoek naar meer rust en ruimte in het kleine dorpje Oostwoud. En dat vinden ze hier in deze prachtige, vrijstaande jaren 30-woning met enorme tuin genaamd 'Paradise'. Maar hoe fantastisch de 600m2 tuin ook is, binnen voelt het onaf. Ze weten niet waar ze moeten beginnen met een brede pijpenla met twee verschillende vloeren, een oude keuken en een grote donkere open ruimte in het midden. Het bijzondere huis komt totaal niet tot zijn recht nu met een onsamenhangend compromis-interieur waar ze zich allebei niet in herkennen. Jeroen wil een rustige kleur, licht en eenheid. Kim wil daarentegen een kleurrijk geheel met vintage items met een verhaal. Hoogtijd dat het huis hun persoonlijkheden uitstraalt en dat het van binnen ook een paradijs wordt.



Groep 8 aan de macht
Groep 8 aan de macht: Afl. 4

Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Utrecht, midden in het groenste gebied van de randstad. De uitgelezen plek om aan de slag te gaan voor een belangrijke diersoort: de bijen. Groep 8 timmert zonder enige kennis een bijenhotel in elkaar.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 13

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Rachel valt binnen
Rachel valt binnen: Afl. 6

Rachel leert hoe de aanhoudingseenheid van de politie, ook bekend als de Romeo's, hooligans arresteert en hoe je moet schieten met een stroomstootwapen. En hoe zat het ook alweer met de paskamermoord?





Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 14

Jonge Held-violist Johan Dalene, winnaar van de Carl Nielsen Competitie, speelt een partita van Johann Sebastian Bach. * Componist des Vaderlands Anne-Maartje Lemereis brengt het Berlage Saxofoonkwartet, mezzosopraan Karin Strobos en bariton Martijn Cornet mee voor een opleving van de Roaring Twenties. * Pianist Thomas Beijer speelt Frank Martins Achtste Prelude. * Cor Bakker en zangeres Tamara Maria brengen het bossa nova-lied Madalena van Elis Regina. * De Hoge Tafel: violiste Emma van der Schalie brengt een ode aan het jeugdorkest. Het Haydn Jeugd Strijkorkest speelt muziek van Anton Arensky.



NOS Formule 1
NOS Formule 1: Afl. 4

Verslag van de Formule 1 GP Japan, Suzuka Interlational Race Circuit, Suzuka.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 14

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal
Monza - Napoli

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



VPRO Boeken
VPRO Boeken: Afl. 7

De bewaring, het romandebuut van Yael van der Wouden, speelt zich af in het naoorlogse Overijssel, waar de spanning tussen twee vrouwen voelbaar is, maar ook tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden. En in Een ander leven portretteert Bart Moeyaert zijn moeder, met wie hij drie dagen in Parijs doorbrengt. Ook kijkt hij terug op de jongeman en zoon die hij ooit was.



Gio
Gio: LYNN EN BEAU NEMEN DE VLOG OVER!😂

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Enkeltje Verweggistan
Enkeltje Verweggistan: Afl. 4

De twaalfjarige Jalize is een echte surfchick en daarom verhuist zij met haar broertje Jovi en haar ouders voorgoed naar een eilandje midden op zee. Superleuk dat ze op de Azoren iedere dag kan surfen, maar ze moet wel haar konijn Charlie in Nederland achterlaten, wat voor de nodige tranen zorgt.





Kruispunt
Kruispunt: Afl. 11

Terwijl het aantal katholieken ieder jaar daalt en kerk na kerk wordt gesloten, bekeren er jaarlijks ook honderden mensen zich tot het katholieke geloof, zoals bijvoorbeeld het rechts-conservatieve Tweede Kamerlid Nicki Pouw-Verweij (32). Zij bidt dagelijks de rozenkrans en legt regelmatig de biecht af. Romy (18) bekeerde recent tot katholiek en verspreidt haar geloof via TikTok-filmpjes. Of Mink (22) die zich afgelopen Pasen liet dopen. Wie zijn deze bekeerlingen? Wat drijft hen naar een kerk die leegloopt? En speelt 'verrechtsing' een rol bij de keuze om de katholieke tradities en rituelen te omarmen?







EnzoKnol
EnzoKnol: WIJ GAAN EEN GROOT FEEST GEVEN! #3890

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Zappbios
Zappbios: Afl. 6

Jeugdfilm. Magna is op zoek naar de waarheid achter haar vaders verdwijning, vele jaren geleden. Birk probeert van alles om zijn thuis uit handen van een projectontwikkelaar te houden. Als Magna en Birk elkaar ontmoeten besluiten ze om samen te werken, maar het wordt wel erg spannend voor ze als ze een groot milieuschandaal ontdekken.











FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers' Reaction After the Race | 2024 Japanese Grand Prix

The drivers give their thoughts after the race at Suzuka, including Yuki Tsunoda's elation after scoring points at home, Ricciardo and Albon's disappointment after their early crash, and of course Max Verstappen’s thoughts after victory. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 14

Uitbreiding van een succesvol project in Bangladesh voor kinderen met een beperking en hun ouders. Zij worden nu met de nek aangekeken en de kinderen groeien eenzaam en alleen op.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 13

Het is zes maanden geleden dat Hamas Israël binnenviel. In de oorlog in Gaza die erop volgde, zijn inmiddels duizenden doden gevallen en de humanitaire situatie neemt catastrofale vormen aan. Nederland is zijdelings betrokken bij dit conflict. Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Geoffrey van Leeuwen over hulpverlening en handel in oorlogstijd. * D66 deed onderzoek naar de dramatisch verlopen Tweede Kamerverkiezingen. Hoe krijgt Rob Jetten zijn partij weer op de rails? * Komende week debatteert de Tweede Kamer over duurzame luchtvaart. Te gast: president-directeur van de KLM Marjan Rintel. * Neuwsfoto: Ahmet Polat.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: De Eigenwijzer een krant voor kinderen - De Andere Tafel S1 #6

In de zesdde aflevering van De Andere Tafel bespreken Sander Compagner, uitgever van De Andere Krant, en Fiona Zwart de nieuwste andere krant voor kinderen die deze week is uitgekomen. Fiona is hoofdredactrice van De Eigenwijzer, een krant voor Eigewijze kinderen die 4x per jaar zal uitkomen. Meer informatie via Klik hier op De Andere Krant via Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: What a Drive from Yuki Tsunoda! 🇯🇵

With tenth place, Yuki Tsunoda becomes first Japanese driver to score points at their hime race since Kamui Kobayashi in 2012. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #JapaneseGP



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 16

Ds. René de Reuver spreekt over een van de leerlingen van Jezus: Tomas. In de volksmond werd hij ook wel de ongelovige Tomas genoemd, omdat hij het lastig vond te geloven dat Jezus was opgestaan uit de dood. Daar kwam hij eerlijk voor uit, maar hoe ongelovig was deze Tomas eigenlijk?



Ivo op zondag
Ivo op Zondag: Afl. 10

Susan Smit schreef een boek over Isadora Duncan. Ze vertelt over deze bijzondere, moderne vrouw die aan het begin van de 20e eeuw furore maakte als danseres. Ook een special over de ontwikkelingen in medische wereld voor het behandelen van hartpatiënten. In de galerij der groten een waar fenomeen van deze tijd: Taylor Swift. In de studio spreekt Ivo met Shay Kreuger over het ongekende succes van deze zangeres. Ivo vertelt over zijn eigen zondagochtend.



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 4

Zo'n 170 miljoen jaar lang hebben ze op aarde rondgelopen: de dinosauriërs. Van metershoge langnekken tot de koning van de tiran-hagedissen: de T. rex. We komen oog in oog te staan met deze bijzondere dieren en experimenteren met de enorme kracht die ze mogelijk hebben gehad. Expert Pasha van Bijlert legt uit hoe het kan dat we vandaag de dag nog steeds dino-voetafdrukken kunnen vinden en laat zien wat de wandelsnelheid van de T. rex moet zijn geweest. Expeditielid Stephanie is in Portugal en gaat als echte paleontoloog op zoek naar sporen van dino's.



FORMULA 1
FORMULA 1: Out on Lap 1! 💥 Ricciardo and Albon Collide

Daniel Ricciardo and Alex Albon come together at Turn 2 on the opening lap in Japan. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #JapaneseGP



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Te gast bij Rick zijn Jesse Klaver, Bernadette Deitmers, Josephine van der Erve, Wout

Tweede Kamerlid van Groenlinks-PvdA Jesse Klaver over de steun aan Oekraïne. * Wouter Kolff, voorzitter van het Veiligheidsberaad, over de opvang van derdelanders. * Hoofdredacteur van Quote Paul van Riessen bespreekt de rijksten der aarde. * De zoon van Bernadette Deitmers verloor al zijn herinneringen door een hersenvliesontsteking en Josephine van der Erve maakte een indrukwekkende podcast over zijn verhaal.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 13

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk in Bergen op zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 13

Everard de Jong is hulpbisschop van bisdom Roermond, krijgsmachtbisschop en parochiepriester in Maastricht. Binnenkort viert hij zijn 25-jarig bisschopsjubileum. Het belangrijkste voor hem is verbinding te zoeken met mensen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2024 Japanese Grand Prix

Check out the best moments of the 2024 Japanese Grand Prix - a race featuring a dramatic start, memorable overtakes and much more! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 13

Giovanca ontmoet Moniek Venhuizen. Moniek heeft het syndroom van Eisenmenger. Kortweg komt het neer op veel te weinig zuurstof in je bloed. Haar ouders kregen destijds te horen dat ze waarschijnlijk niet volwassen zou worden. Inmiddels leeft ze al 26 jaar in genadetijd en is het ook voor haar artsen heel bijzonder dat ze nog leeft en dat ze zelfs nog veel kan voor iemand met deze aandoening. Haar leven is gedragen door gebed. Ze begon de website chronischgeliefd.nl, waar ze over psychologische en theologische onderwerpen schrijft. Ondanks haar ziekte vindt ze haar leven prachtig, aan de hand van haar grote God.



AFC Ajax
AFC Ajax: AJAX SPECIAL | Future Cup 2024 – O17 in de schijnwerpers

Tijdens de Future Cup 2024 wordt Ajax O17 drie dagen lang op de voet gevolgd. In deze special herbeleef je het internationale jeugdtoernooi alsof je er zelf onderdeel van bent. Aan de hand van wedstrijdbesprekingen, exclusieve beelden uit de kleedkamer en interviews met de hoofdrolspelers maak je kennis met de talenten van de toekomst. #FutureCup ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Zappsport Kantine
Zappsport Kantine: Afl. 13

Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op elk sportgebied. Verder komen de grappige belevenissen van de typetjes Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman aan bod.



De verwondering
De verwondering: Afl. 14

Jolanda Doornbos groeide op met twee verstandelijk beperkte ouders. Thuis was het vies en onveilig. Haar grootvader woonde vlakbij, bij hem kon Jolanda wel geborgenheid en liefde vinden. Maar toen haar grootvader stierf - Jolanda was nog maar zeven - stond ze er in veel opzichten alleen voor. Jolanda moest vanaf dat moment voor haar ouders zorgen. Ze voelde zich zeer eenzaam. Het geloof - dat haar grootvader haar had meegegeven - was er nog wel. 'Ondanks alles wist ik: God ziet mij.' Inmiddels is Jolanda getrouwd, ze heeft nu zelf twee kinderen. Ze geeft lezingen over het helpen van kinderen die in kwetsbare omstandigheden opgroeien.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: IK STOP MET YOUTUBE en HEB NU EEN BIJBAANTJE!

Yep, dat lees je goed. Ik moet mijn geld verdienen met burgers verkopen.. aan een KAREN nog wel! Wat kan zij klagen zeg, maar gelukkig doe ik er ALLES aan om mijn baan te behouden. Zelfs als dat betekent dat ik naar een andere planeet moet. 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED 🧐📊 | Feyenoord 🆚 Ajax

In speelronde 29 is het tijd voor Feyenoord - Ajax. Zondagmiddag om 14:30 uur wordt er afgetrapt in de Kuip, en in deze Warming Up zetten we alle feiten en cijfers in aanloop naar de Klassieker op een rij. #betterprepared #feyaja ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



PSV
PSV: INTERVIEW | 19-jarige Jesper Uneken scoort bij zijn debuut 😍💎

Interview met Jesper Uneken na PSV - AZ. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: EiGEN PRETPARK iN ONS HUiS! ( met achtbaan!) | Bellinga Vlog #3129

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 29

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.





NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 14

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 97

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Vitesse
Vitesse: DERBYDAY | 0.26 uur 🕰

#Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier