True
Voertuig.TV - TV kijken via internet, de beste Auto programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

03-03-2024
Heracles Almelo
Heracles Almelo - Almere City FC | 03-03-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



De kist
De Kist: Afl. 8

Lingo-presentatrice en oud-Kamerlid Lucille Werner groeit op in een warm gezin, met een vader die haar letterlijk op handen draagt als gevolg van haar handicap. Maar dan stapt haar vader onverwachts uit het leven. Lucille vertelt welke impact deze gebeurtenis op haar had.



De Sociëteit
De Sociëteit: Afl. 6

Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek. De Sociëteit wordt gepresenteerd vanuit Amsterdam.







Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 63 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 maart, 22:39 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Heracles Almelo - Almere City

11m ago - De samenvatting van de Eredivisiewedstrijd tussen Heracles en Almere.



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 8

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



VPRO Tegenlicht
VPRO Tegenlicht: Afl. 7

De Europese grenzen zijn opgeheven, er ligt een uitgebreid treinnetwerk en toch blijkt het zeer moeizaam om met de trein Europa te doorkruisen. Systemen en politieke ambities sluiten niet op elkaar aan. Er is een tekort aan arbeidskrachten en materialen en nationale belangen lopen niet in lijn met Europese idealen. Verschillende treindromers en -doeners laten zien hoe zij dit willen oplossen. Met Jon Worth, Kurt Bauer, Elmer van Buuren en Pier Eringa.





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Zorgen in Duitsland over mogelijke Russische spionage. We spreken oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif en de Duitse journalist en inlichtingenspecialist Florian Flade. * Problemen aan de Texaans-Mexicaanse grens. Het Witte Huis en Texas steggelen al een tijd over de beveiliging van de Amerikaans-Mexicaanse grens. Een reportage van onze correspondent Marieke de Vries. * Opvang derdelanders stopt. Derdelanders zijn mensen die in Oekraïne een tijdelijke verblijfsvergunning hadden en naar Nederland zijn gevlucht voor de oorlog. We spreken erover met onder meer Eric van der Burg, staatssecretaris van Asiel en Migratie.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 5

Een stuk stof van de sleep van de bruidsjapon van prinses Margriet, gemaakt door mevrouw Bergé-Farwick, in Museum De Pont. Zij maakte alle bruidsjurken voor de koninklijke familie. Ook twee boeddhistische reliëfs die zijn gemaakt in de 2e eeuw na Chr. in Gandhara, het huidige Pakistan, komen voorbij. Expert Karl Stimm taxeert een munt die de eigenaar in een koeienvlaai heeft gevonden. Met deze munt werden huursoldaten van de Eburonen, die tegen Julius Caesar vochten, betaald. Verder: een blauwe vaas van de bekendste glasontwerper van Nederland, Andries Copier, en tegelplateaus waarop het einde van de Slag bij Waterloo in 1815 te zien is.



Metropolis
Metropolis: Afl. 3

De nacht is een plek geworden waar altijd wat te beleven valt. In de bruisende buurtwinkel van Sadam komen mensen 24 uur per dag langs en ondertussen is het een veilige haven voor de buurt geworden. Don Xu brengt in Shanghai mensen naar huis in hun eigen auto als ze zelf teveel gedronken hebben. In Pakistan is er overdag geen plek voor transvrouwen, dus moet transvrouw Kamran wachten tot de nacht valt om haar inkomen te kunnen verdienen aan dansfeestjes. Elke avond trotseert ze de nacht met gevaar voor eigen leven.





Ziggo Sport voetbal
HL Mll - Gir

Van dit programma is geen informatie beschikbaar









PSV
PSV: INTERVIEWS | 'Nog steeds ongeslagen'

Interviews met Luuk en Malik na PSV - Feyenoord. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier







Heel Holland bakt
Heel Holland Bakt: Afl. 6

Het thema is Oost west, thuis best. De bakkers beginnen met een fruitmand van botercrème. Hopelijk schieten de kandidaten niet uit hun slof tijdens de technische opdracht; er moeten karamelslofjes gemaakt worden. Geheel in het thema sluiten we af met een 'bak je droomhuis'-spektakelstuk.



De wereld van de Chinezen
De wereld van de Chinezen: Afl. 3

De mondiale expansiedrift van China is in Suriname goed zichtbaar. Van diep in het ondoordringbare Surinaamse oerwoud tot aan natuurreservaat Brownsberg, overal ontmoet Ruben Chinese winkeliers, Chinese goudzoekers en Chinese goudhandelaren. Negentig procent van alle supermarkten in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld door Chinese leningen en investeringen. Ook in de exploitatie van de natuurlijke hulpbronnen die Suriname rijk is, zoals goud en hout, zijn Chinezen zeer actief. Met fatale gevolgen voor de inheemse bevolking en de natuur.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 9

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Fortuna Sittard - Excelsior

29m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 3 maart.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Telstar - sc Heerenveen (v)

19m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zondag 3 maart.



vtwonen weer verliefd op je huis
vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

Zeven jaar geleden leerde de nuchtere Janine akkerbouwer Tim kennen. Een half jaar later verliet ze voor de liefde haar Friese dorp om bij Tim in de kale Noordoostpolder te wonen. Een boer krijg je immers niet van zijn erf af. Inmiddels zijn ze getrouwd en vormen ze een gezin met vier kinderen. Het is Tim zijn ouderlijk huis dat hij samen met het bedrijf van zijn ouders heeft overgenomen. Het akkerbouwbedrijf runt hij met zijn broer, die een huis verderop woont. Janine schrok van de sfeerloze ruimte met lelijke keuken en vloeren. Ze moest heel erg wennen aan het boerenleven én het feit dat ze in het huis van haar schoonouders woont. Ze hebben onlangs een strakke, moderne keuken en een vloer met een houten look geplaatst, maar weten zich geen raad met de grote, kale oppervlakte die ze niet gezellig krijgen. Als dan ook nog Tim zijn robuuste, industriële smaak de boventoon voert, wordt het tijd dat Janine ook haar eigen warme, Scandinavische plekje krijgt op de boerderij.



Groenteman op zondag
Groenteman op zondag: Afl. 6

Vijf jaar na zijn debuutalbum Man in nood komt Willem de Bruin met de opvolger Spuug van God. Hij gaat op tournee langs Nederlandse poppodia. Willem speelt live zijn nieuwste single. Yeliz Çiçek en Anke de Jong, hoofdredactrices van modebladen Vogue en Elle, recenseren de fototentoonstelling Express Yourself in het Rijksmuseum en de solocabaretvoorstelling Saman Amini's Integratieplan. In de rubriek Teenage Kicks een gesprek met zanger en gitarist Hendrik Jan Bökkers over zijn vroegste culturele en muzikale invloeden. Verslaggever Raïsha Zeegelaar ging op bezoek bij keramiekkunstenaar Koos Buster.



Je Zal Het Maar Hebben Junior
Je Zal Het Maar Hebben Junior: Afl. 4

Kian (13) mist een arm. Hij leert Raïsha hoe ze moet bolderen en legoën met één arm. Rosalie (11) heeft de ziekte van Marfan, hierdoor is ze veel langer dan haar leeftijdsgenootjes. Ze moet daarom al haar kleren op de volwassenenafdeling kopen. Raïsha gaat met haar shoppen.





AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights FC Twente Vrouwen - Ajax Vrouwen | Azerion Vrouwen Eredivisie

De Ajax Vrouwen hebben zondag goede zaken gedaan in de Azerion Vrouwen Eredivisie. In de Grolsch Veste waren de Ajacieden met 0-3 te sterk voor koploper FC Twente. Romée Leuchter, Nadine Noordam en invaller Jonna van de Velde maakten de Amsterdamse doelpunten. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 63

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 8

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Mollenstreken
Mollenstreken: Afl. 9

Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren! In zijn eigen studio bespreekt hij de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?. Samen met de jonge kijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: Wie is de Mol?



AFC Ajax
AFC Ajax: 🇨🇮 Sébastien Haller visits Ajax and wants to know Brobbey’s secret: ‘I come and visit you’

Sébastien Haller was zondagmiddag te gast bij het duel tussen Ajax en FC Utrecht (2-0). Na afloop spraken we de oud-spits van de Amsterdammers, die tijdens het interview bezoek kreeg van Brian Brobbey. #haller #ajautr ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Rachel valt binnen
Rachel valt binnen: Afl. 1

Rachel krijgt een unieke inkijk in de training van een persoonsbeveiliger van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Ze gaat mee met een ex-boef die kinderen probeert te behoeden voor een carrière als crimineel en ze rijdt mee met politievlogger Jan-Willem voor een noodoproependienst in Utrecht.



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 9

Contrabassist Dominic Seldis speelt met Cor Bakker de Ballade Solitaire van Neil Sedaka. * Holland Baroque en sopraan Jeanine De Bique voeren muziek uit van Händel én een calypso uit Trinidad en Tobago. * Cor Bakker brengt met een leden van de Koorschool Haarlem Edelweiss uit The Sound of Music. * De Hoge Tafel: trompettist Maite Hontelé praat over kippenvelmomenten, die pianist Dimitar Bodurov haar altijd bezorgt met zijn spel. * De Jonge helden zijn de Grachtenfestivalwinnaars: pianoduo Katie Yao Morgan en Jorian van Nee. Ze spelen Brahms' wiegenliedje en Chatsjatoerjans Sabeldans.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 8

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



FORMULA 1
FORMULA 1: Ricciardo & Tsunoda DRAMA And The Best Team Radio | 2024 Bahrain Grand Prix | Paramount+

Watch all the key battles and talking points from onboard with the drivers after Max Verstappen opened the season with a win in Bahrain - in association with Paramount+ For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 9

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Taarten van Babel
Taarten van Babel: Afl. 9

Victor is elf jaar, maar heet nog maar een jaar zo. Daarvoor heette hij Victoria. Victor wil een jongen zijn en daarom maakt hij ook een hele mooie taart met een regenboog erop. Maar er staat nog veel meer op die taart. Lego, dinosaurussen, alles wat hij leuk vindt en wil delen met het gezin waar hij nu woont. Voor hen is de mooie taart die hij met Nick maakt. Hier heeft hij het fijn, al vijf jaar. Daarvoor was zijn leven heel anders, vertelt hij Nick.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting AZ - FC Utrecht (v)

21m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zondag 3 maart.



VPRO Boeken
VPRO Boeken: Afl. 2

Schrijver Lisa Weeda vertelt over haar roman Dans dans revolutie, waarin gedanst moet worden om oorlogsslachtoffers tot leven te wekken, een daad van verzet en medeleven. Met de historische roman Dieven van het licht blaast historicus, romanschrijver en journalist Philipp Blom wervelend leven in de figuren van de Italiaanse renaissance: de mooiste schilderkunst, moord, de inquisitie en Roomse corruptie.



Wat maak je Menu?
Wat maak je Menu?: Afl. 9

Quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?



Ziggo Sport voetbal
HL_BRE_HAV

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Gio
Gio: KIJKEN BIJ DE ZWEMBADDEALER! DIT ZWEMBAD KOMT IN MIJN TUIN!

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PSV - Feyenoord

24m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 3 maart.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting sc Heerenveen - PEC Zwolle

29m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 3 maart.



Kruispunt
Kruispunt: Afl. 6

In het Brabantse Heeswijk ligt de Abdij van Berne. Hier wonen tien Norbertijnen, die een leven leiden van bidden en werken buiten het klooster. Sinds 2021 bieden ze onderdak aan mensen met autisme. Zij wonen, onder begeleiding, in het Bernehuis, een modern gebouw achter de statige abdij. Net als de monniken hechten de bewoners van het Bernehuis aan de rust en de stilte van deze plek. Marc, Pim, Justin, Dave en Rens gedijen er goed bij. Veel contact met de broeders hebben ze nog niet, maar voorzichtige belangstelling is er wel. Abt Denis Hendrickx ontvangt ze in de abdij voor een rondleiding.







Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 1

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





EnzoKnol
EnzoKnol: MYRON HEEFT LAST VAN KOOPDRANG 😂 #3854

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌





10e
10e: We gingen LIVE met Joost Klein! - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 035

In deze 35e backstagevlog kwam Joost Klein op bezoek en mochten we van Peter Pannekoek met zijn nieuwe bril spelen. INCLUSIEF DELETED SCENES uit de show! ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Arjen Lubach/Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Zwemmen op het dak van DUBAI HOTEL 💦 #shorts #debellingas 🆎👍

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Ajax - FC Utrecht

22m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zondag 3 maart.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting FC Twente - Ajax (v)

21m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zondag 3 maart.



A kind of spark
A kind of spark: Afl. 9

Keedie en Addie zoeken steun bij elkaar na een confrontatie met mevrouw Murphy. Frank en Nina komen tot elkaar als ze samen op zoek gaan naar een verloren schildpad.



Venny & De Bims
Venny & De Bims: Afl. 8

Venny probeert haar nieuwe vrienden te overtuigen om haar te helpen... Als ze dat nog willen tenminste, nu ze de waarheid weten.



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 9

Een goedlopende vakopleiding in Mozambique wil graag investeren in de kwaliteit van hun onderwijs. Met de bouw van een cafetaria, kinderdagopvang en investeringen in het laboratorium en software worden leerlingen en de school zelfredzaam.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 9

Niets maakt de risico's van kritiek op Poetin zichtbaarder dan het overlijden van Aleksej Navalny. Toch bracht zijn begrafenis duizenden mensen in Moskou op de been. Te gast zijn oud-Rusland correspondent Eva Hartog, Pussy Riot oprichter Nadya Tolokonnikova en de Belarussische oppositieleider Svetlana Tichanovskaja. * Huib Modderkolk, journalist bij De Volkskrant, over zijn nieuwe boek Dit wil je echt niet weten, Daarin vertelt hij over de oorlog die op het nieuwe front gaande is: de cyberoorlog op het internet. * Dieprode cijfers voor de Nederlandse Spoorwegen: een gesprek met president-directeur van de NS Wouter Koolmees.



Zapp Detective
Zapp detective: Wie heeft Emma Wortelboer, vlak voordat haar nieuwe juice-channel online kwam, vermo

Op een groot gemaskerd feest kondigt Emma Wortelboer aan dat zij een nieuwe juice-channel gaat beginnen. Maar voordat deze online komt, wordt zij vermoord. Acht bekende jeugdsterren hebben slechts twaalf uur de tijd om deze moord op te lossen. Wie van deze acht is de dader? Via verborgen cameraatjes in onder andere robotstofzuigers, elektrische tandenborstels en kruimeldieven heeft Emma zeer belastend materiaal kunnen filmen. Wie is er een oplichter? En is een bekende youtubester echt een moordenaar?



FORMULA 1
FORMULA 1: Describing your job to a 5-year-old? 🧒 #Shorts

Formula 1 drivers try to answer how to describe their job to a five year old... For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Lentekriebels - De Andere Tafel

De Andere Tafel is een samenwerkingsverband tussen De Andere Krant en Café Weltschmerz. Dit programma brengt wekelijks verdieping over een onderwerp waar in De Andere Krant aandacht voor is geweest. In deze eerste aflevering van De Andere Tafel bespreekt vaste presentator Pieter Stuurman de 'Week van de Lentekriebels' met medisch onderzoeksjournalist Desirée Röver en uitgever van De Andere Krant Sander Compagner. Alle kritiek op de methoden, vooral op materiaal van stichting Rutgers, die tijdens de 'Week van de Lentekriebels' gebruikt worden, wordt afgedaan als desinformatie, populisme en zelfs haat zaaien. Waarom is er geen debat mogelijk over dit onderwerp, wat is het effect van seksuele vorming op hele jonge leeftijd en waarom wordt dit internationaal gedaan? Ook komt uitgebreid aan bod wat ouders die kritisch zijn of hun kinderen willen beschermen tegen de uitwassen van de 'Week van de Lentekriebels' zelf kunnen doen. Meer informatie over de rol van de Verenigde Naties en de Wereld Gezondheids Organisatie met betrekking tot de seksualisering van kinderen is te vinden op Klik hier op De Andere Krant via Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 10

Spreker Gor Khatchikyan is in zijn vaderland Armenië. Vanaf een prachtige locatie in de bergen staat hij stil bij het thema Houd vol. Verder klinker er veel bekende samenzangliederen, waaronder een zeer speciale versie van het lied Hoe groot zijt Gij.



Ivo op zondag
Ivo op Zondag: Afl. 5

Ivo Niehe kijkt naar het leven van inspirerende kunstenaars, kiest de juiste muziek voor de zondag en zoekt het antwoord op de vraag: hoe ziet de zevende dag van de week eruit van bekende landgenoten in binnen- en buitenland? Wat is hun ideale zondag? Ook opent hij het rijke archief van de TV Show.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Live Kickoff van onze cursus Mindful Money | Sanny zoekt Geluk

MONEY MINDSET: Omdat veel mensen nieuwsgierig zijn naar onze cursus over geld, mag je vandaag meegluren met de live kickoff van: Mindful Money: de cursus waarin je stap-voor-stap leert hoe je geldblokkades wegneemt, je relatie met geld transformeert en zo een leven van overvloed creëert. Iedereen heeft namelijk een geld mindset. Dit zijn jouw overtuigingen, gedachten en gevoelens die bepalen hoe je met geld omgaat, hoe je over geld denkt, en hoe je financiële beslissingen neemt. Deze cursus is ontworpen om je geld mindset te herprogrammeren en zo meer welvaart in je leven te creëren voor jezelf en de mensen om je heen.



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt er politiek, ondernemer

Minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind pleit voor een strenger gevangenisregime. * Han ten Broeke van internationale denktank HCSS en oud-commandant van het Korps Mariniers Jeff Mac Mootry over mogelijke grondtroepen in Oekraïne. * De Vlaamse Europarlementariër Assita Kanko over haar biografie Zoeken naar vrijheid, waarom ik niet zwijg. * Oud-huisarts en politicus Rob Oudkerk over de indringende tv-serie De Joodse Raad. Daarin wordt het verhaal verteld van zijn grootvader, voorzitter van De Joodse Raad, en van zijn moeder, een verzetsheldin die honderden Joodse baby's redde.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 9

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide.





Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 9

Straatpastor Kitty Mul werkt in het Stadsklooster Den Haag. Dat betekent arme mensen samenbrengen en een veilige haven bieden. 'Onze samenleving gaat met deze mensen om alsof het vliegen zijn die we van ons af mogen meppen. Maar wat je ook doet, wie je ook bent, je mag er zijn, je verdient een plek in onze wereld.'



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 9

Bram Maarleveld verhuisde als vrijgezel uit zijn ouderlijk huis naar de pastorie aan de rand van Numansdorp. Hij vertelt aan Jurjen hoe hij daar zijn weg vindt.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 23

Jacqueline Visser mist haar vader, een man die het leven vierde en genoot van zijn gezin. Ondanks moeilijke perioden in zijn leven bleef zijn geloof rechtovereind. Jacqueline ziet uit naar een weerzien om weer samen feest te vieren. * Frank Sijlbing zit regelmatig op het bankje bij het graf van zijn zoon Jason. Hij denkt met een glimlach terug aan zijn leven. Voor Frank is het een grote troost te weten dat zijn zoon bij God is.



FORMULA 1
FORMULA 1: Bottas Pit Stop DRAMA 😬 #Shorts

Valtteri Bottas pit stop disaster at the 2024 Bahrain Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Zappsport
Zappsport: Afl. 8

Nienke van Dijk gaat de hoogte in om luchtacrobatiek te leren. Het is de beurt aan de jeugd van NEC om te latjetrappen. In de kantine neemt Theo een videoclip op.



De verwondering
De verwondering: Afl. 9

Paul van Geest is theoloog en hoogleraar kerkgeschiedenis. Hij is een groot liefhebber van Augustinus, de beroemde kerkvader die in de 4e eeuw leefde. Augustinus' bekendste werk is misschien wel de Belijdenissen, waarin hij zijn zielenroerselen blootlegt. Het boek wordt ook wel gezien als de eerste autobiografie. 'God is te vinden in relatie met de ander', zegt Paul zijn held Augustinus na. Hij heeft de diepe waarheid van deze woorden volop in zijn eigen leven ervaren. 'Ik ben liefgehad, ik ben bemind.'



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: 🔴 LIVE: DRESS TO IMPRESS SPELEN! - Kijkers Helpen Outfits Kiezen

De vorige livestream was een groot succes, dus vandaag spelen we weer samen Roblox, maar dit keer doen we Dress To Impress! Kijk en stem je mee? 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat een betaalde samenwerking met (merk wordt later in de livestream benoemd). Voor de transparantie: de samenwerking verloopt via GoSpooky. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED 🧐📊 | Ajax 🆚 FC Utrecht

In speelronde 24 is het tijd voor Ajax - FC Utrecht. Net als wel vaker het geval is tegen de Domstedelingen, begint de wedstrijd zondag om 12:15 uur. In deze Better Prepared zetten we alle feiten en cijfers in aanloop naar het duel in de Johan Cruijff Arena op een rij. #ajautr #betterprepared ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



vThorben
vThorben: Jessy SABOTEREN Tot Hij Weg Gaat! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Jessy SABOTEREN Tot Hij Weg Gaat! (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



PSV
PSV: Vandaag meer dan ooit.

Wat gaan we doen vandaag? 👀 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: BiZARE ARABiSCHE BOOTTOCHT MET DOLiJNEN, WE ZiJN iN EEN ANDER LAND! 😱 | Bellinga Vlog

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 62

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 9

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Ziggo Sport voetbal
Porto - Benfica

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 6

Na een periode van hard werken werden de nachten van schrijver Janneke Siebelink verstoord door paniekaanvallen. Een wending van het leven die haar zou leiden naar een onbekende schatkamer.







Ziggo Sport voetbal